Passa al contingut principal

Reus Google I/O Extended 2012. Una oportunitat única

Reus Google I/O Extended 2012. Una oportunitat única:


Davant un gran esdeveniment com es el Google I/O, a Reus, i amb l’ajut de la GDG Tarragona, Tarracodroid, la Fira de Reus, Google i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria han preparat un event amb aquest motiu: El Reus Google I/O Extended.
Durant els Dimecres 26 de Juny i Dijous 27, es celebraran diversos actes amb la intenció d’aplegar als desenvolupadors i gent interessada en aquest món, es compartiran experiències, coneixements, inquietuds i sobretot la gent s’ho passarà bé. A més, es retransmetrà l’streaming de la convenció de Google, on es presentaran diverses novetats, i es parlarà d’aquestes.

Malauradament, les places són limitades, i de fet ja s’han esgotat!
Amb aquestes iniciatives, només puc dir que Google s’està convertint en un gegant molt important, capaç de moure a grans masses de gent, tant sigui desenvolupadors, com gent interessada en tot això. A més cada cop hi han més desenvolupadors interessats en les seves plataformes, creant grans conceptes i compartint-los amb la resta.
Aquí us deixo la nota de premsa, on s’explica tot perfectament. El més segur es que la persona que teniu escrivint aquest article sigui allí, així que intentaré retransmetre l’esdeveniment pel twitter, així com les novetats que presentarà Google i quan pugui ja farem els articles a la web.
Nota de Premsa
Google realitza el seu gran event anual a San Francisco, anomenat Google I/O, els díes 27, 28 i 29 de Juny. El Google I/O és un dels esdeveniments mundials més importants, l’any passat va aplegar 5500 desenvolupadors de més de 60 països i va tenir un seguiment de més d’un milió de persones a través de les seves transmissions en directe.
Què és el Reus Google I/O Extended?
El Reus Google I/O Extended són unes jornades organitzades pel Grup de Desenvolupadors Google de la província de Tarragona (GDG Tarragona), TarracoDroid i la Fira de Reus amb la col·laboració de Google i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE – URV) que es duen a terme els propers dies 27 i 28 de Juny a la ciutat de Reus a l’edifici de la Fira de Reus situat al Tecnoparc.
 A qui va dirigit el Reus Google I/O Extended?
 L’acte vol aplegar els desenvolupadors de diverses tecnologies i disciplines Google, compartir inquietuds o experiències amb nous desenvolupadors i donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir durant les tranmissions. Tanmateix, vol servir de punt de trobada entre desenvolupadors i empreses del sector tecnològic.
 Què aporta el Reus Google I/O Extended?
 En aquestes jornades es podrà conèixer desenvolupadors de la província de Tarragona, parlar amb gent amb les mateixes inquietuds tecnològiques, participar als tallers tècnics/xerrades tècniques i veure les sessions en directe del Google I/O 2012 al mateix temps que es realitzen a San Francisco.
Entre altres coses es coneixeran les novetats respecte a la nova tablet de Google, el sistema operatiu per smartphones Android (Jelly Bean), Google TV, Google Maps, Chrome, HTML5 i moltes més, acompanyades de sessions tècniques que mostraran les noves funcionalitats i capacitats.
Durant les jornades realitzarem tandes de preguntes i respostes sobre els continguts de les xerrades dels Google Developers per resoldre els dubtes que vagin sorgint.
Programa del Reus Google I/O 2012:
Dimecres 27


18:00 h Presentació de GDG Tarragona
18:30 h Apps Presentation Time

Desenvolupadors de Tarragona ens donaran a conèixer les seves aplicacions i experiències.
19:00 h Sala 1. Android: Video Google I/O 2011

Visualització d’un video destacat del Google I/O 2011

Sala 2. Taller Android impartit per TarracoDroid
20:00 h Break / Networking
21:00 h Live Streaming Google I/O 2012 (1)

Sala 1. Android: What’s New in Android?

Sala 2. Chrome:
The Web Can’t Do That? (HTML5)
22:00 h Tancament del primer dia de la jornada.
Dijous 28
18:00 h Live Streaming Google I/O 2012 (2)

Sala 1. Google TV:
Bring Your App to the Big Screen

Sala 2. Android:
What’s New in Android Developer’s Tools

Sala 3. Retransmissió triada per votació
19:15 h Live Streaming Google I/O 2012 (3)

Sala 1. Google TV: Get Your Content on Google TV

Sala 2. Chrome:
Chrome Developer Tools Evolution
20:30 h Live Streaming Google I/O 2012 (4)

Sala 1. Google TV:
Command and Control in the Living Room – Building Second Screen Apps

Sala 2. Chrome:
Putting the App Back into Web App – Web Programming with Dart

Sala 3. Google +:
Getting More from the Google+ Platform
21:30 h Tancament del Reus Google I/O Extended
Inscripcions:
Es pot obtenir més informació sobre les conferències ofertes durant les jornades a la plana oficial del GDG Tarragona http://www.gdgtarragona.net o contactant amb l’organització a través del correu electrònic conferencias2012@gdgtarragona.net.
Les inscripcions gratuïtes al Reus Google I/O extended es realitzaran mitjançant el portal web http://reus-google-io-eorg.eventbrite.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10 alternativas a Cuevana para ver películas online

10 alternativas a Cuevana para ver películas online : Durante este último tiempo, en Cuevana se sucedieron varios “problemas” por los cuales hubo que ajustar algunas cosas antes de tiempo (como el rediseño del sitio), que dejaron a algunos usuarios ciertos problemas para acceder a las películas o series del portal. Pero realmente esto es algo que no incumbe a los usuarios y, como sabemos, existen muchas otras alternativas a Cuevana dando vueltas por Internet, que intentaremos presentar aquí mismo. Los sitios que repasaremos funcionan del mismo modo que Cuevana, mediante la instalación de un plugin que permite visualizar los videos de Megaupload o WUShare, entre otros servicios, en una calidad de imágen realmente excelente. Tal como sucede con el más popular servicio, todos ellos tienen publicidad que en algunos casos resulta insoportable, pero como dice Federico en DotPod “a caballo regalado no se le miran los dientes”. Alternativas a Cuevana 1. Moviezet Posiblemente el mejor clon d...

Learn Composition from the Photography of Henri Cartier-Bresson

“Do you see it?” This question is a photographic mantra. Myron Barnstone , my mentor, repeats this question every day with the hopes that we do “see it.” This obvious question reminds me that even though I have seen Cartier-Bresson’s prints and read his books, there are major parts of his work which remain hidden from public view. Beneath the surface of perfectly timed snap shots is a design sensibility that is rarely challenged by contemporary photographers. Henri Cartier-Bresson. © Martine Franck Words To Know 1:1.5 Ratio: The 35mm negative measures 36mm x 24mm. Mathematically it can be reduced to a 3:2 ratio. Reduced even further it will be referred to as the 1:1.5 Ratio or the 1.5 Rectangle. Eyes: The frame of an image is created by two vertical lines and two horizontal lines. The intersection of these lines is called an eye. The four corners of a negative can be called the “eyes.” This is extremely important because the diagonals connecting these lines will form the breakdown ...

Más de 50 de las mejores herramientas online para profesores

No es una exageración afirmar que hay ciento de aplicaciones educativas por ahí por la red, para todos los gustos y de todos los colores, por lo que es difícil tratar de recogerlas todas en un listado. Sin embargo, algunas destacan más que otras por su innovación y por su capacidad para conseguir adeptos, y esas son las que protagonizan la presente recopilación. Son 50 interesantes herramientas online basadas en las recopilaciones de EduArea , las muchas ya tratadas en Wwwhat’s new y las destacadas por la experiencia. 1. Dropbox : Un disco duro virtual con varios GB gratuitos y al que se accede desde casi cualquier dispositivo. Sin embargo, es muchísimo más que eso, de hecho ya comentamos 20 razones . 2. Google Drive : La evolución de Google Docs que suma a sus múltiples herramientas de creación de documentos, un considerable espacio virtual gratuito. 3. CloudMagic : Una extensión y una app multidispositivo para buscar información simultáneamente en Gmail, Twitter, Facebook, Evernote ...