Passa al contingut principal

Fotos, fotos i més fotos amb les millors aplicacions fotogràfiques per a Android

Fotos, fotos i més fotos amb les millors aplicacions fotogràfiques per a Android:
Ens encanta fotografiar, i la facilitat que ens presta l’smartphone en això no es pot negar. Ja no és necessari anar carregat tot el dia amb una compacta o quan sortim per la nit, perquè cada vegada les càmeres dels nostres terminals són millors, i encara que la qualitat potser no és la desitjada, el resultat acaba sent el mateix.
Si, a sobre, tenim aplicacions per a poder millorar la nostra càmera, com les que ja hem parlat aquí alguna vegada, i moltes d’elles totalment gratuïtes, o a preus ridículs, …que més podem demanar?
Anem a analitzar les millors aplicacions que hem trobat per a aprofitar la càmera del mòbil de totes les maneres: fent panoràmiques, HDR, vinyetes i tot el que us pugueu imaginar.

PicsArt

Aquesta aplicació és un nou descobriment, i dels bons. PicsArt té totes les opcions que puguis imaginar respecte a filtres i edició de les fotos, però és que a part, té un apartat per a fer “collages” que no havia vist en cap app encara. A part del gran assortit que té l’app, també hi ha una botiga on podràs comprar tots els que vulguis.
Descarregar del Google Play (Gratuïta)

Paper Camera

Qui no ha provat o sentit a parlar alguna vegada d’aquesta app? Per a mi una de les més divertides amb el seu filtre de “dibuix”. Aprofiteu ara que està de rebaixes, a 0,49cts!
Descarregar del Google Play (Pagament: 0,49cts)

Pixlr-o-matic

Una de les altres indispensables si t’agrada retocar i maquillar fotografies. Amb ella, els seus creadors asseguren que hi ha 2,000,000 de maneres de mostrar una fotografia. Així que ja saps, segur que alguna t’agrada, no?
Descarregar del Google Play (Gratuïta)

Camera Zoom

Càmera Zoom és una de les aplicacions que m’he comprat durant aquests dies perquè Google l’ha estat oferint a 0,20cts, així que vaig pensar que no la podia deixar escapar. Amb ella no és que puguis fer cap cosa de l’altre món, però funciona molt bé si la teva càmera no té l’opció de Zoom. A part, també incorpora filtres i modes de captura que funcionen molt bé.
Descarregar del Google Play (pagament: actualment: 0,20cts)

Photaf Panorama

Amb Photaf he fet les millors panoràmiques que pugeu imaginar. La nitidesa amb que les mostra un cop fetes o al ordenador, es bestial, per això, si no tens ICS (la càmera incorpora l’opció de panoràmica), ja l’estàs instal·lant. I si tens ICS… pensat-ho, perquè la qualitat millora de manera substancial. Teniu una versió gratuïta per a provar-la, encara que, evidentment, no té totes les funcionalitats que incorpora la PRO
Descarregar la versió Free del Google Play (gratuïta)
Descarregar la versió Pro del Google Play (3.03€)

HDR Camera

Les imatges HDR són cada vegada més vistes, i algunes realment valen la pena. Hi ha un gran treball destràs de cadascuna, però… i si ara tinguessis la possibilitat de fer-ho amb el mòbil? Doncs amb HDR Camera, pots. Simplement hauràs de cuidar el teu pols i buscar el paisatge adequat. També disponible en una versió gratis i una de pagament.
Descarregar la versió Free del Google Play (gratuïta)
Descarregar la versió Pro del Google Play (3.02€)

Action Snap

Action Snap ens permet fer fotos al pur estil lomogràfic, ja que podrem capturar seqüències de fins a 4 fotografies. Perfecta per a capturar imatges en moviment o per a poder jugar amb les nostres fotos! Totalment gratuïta :D
Descarregar Action Snap del Google Play (gratuïta)
I vosaltres, utilitzeu alguna aplicació que no està a la llista? Ens agradaria saber-ho!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10 alternativas a Cuevana para ver películas online

10 alternativas a Cuevana para ver películas online : Durante este último tiempo, en Cuevana se sucedieron varios “problemas” por los cuales hubo que ajustar algunas cosas antes de tiempo (como el rediseño del sitio), que dejaron a algunos usuarios ciertos problemas para acceder a las películas o series del portal. Pero realmente esto es algo que no incumbe a los usuarios y, como sabemos, existen muchas otras alternativas a Cuevana dando vueltas por Internet, que intentaremos presentar aquí mismo. Los sitios que repasaremos funcionan del mismo modo que Cuevana, mediante la instalación de un plugin que permite visualizar los videos de Megaupload o WUShare, entre otros servicios, en una calidad de imágen realmente excelente. Tal como sucede con el más popular servicio, todos ellos tienen publicidad que en algunos casos resulta insoportable, pero como dice Federico en DotPod “a caballo regalado no se le miran los dientes”. Alternativas a Cuevana 1. Moviezet Posiblemente el mejor clon d

Sitio alternativo a Cuevana: Moviezet

Sitio alternativo a Cuevana: Moviezet : Nadie se quiere enfrentar al monstruo Cuevana , tan popular por estos días que es casi imposible ver tu serie favorita o tu película sin tener problema de saturación de tráfico. Pero hay proyectos muy sanos y prometedores, sobre todo porque están basados como una muy buena alternativa . Señores estamos hablando obviamente de un sitio alternativo a Cuevana, llamado Moviezet. Como bien dijimos, Moviezet es una excelente alternativa a Cuevana, ya que podremos ver películas y series de forma gratuita sin necesidad de que existan cortes – al mejor estilo Megavideo – y que podremos tener un seguimiento, es decir, si miramos una serie, podremos ver toda la lista con los capítulos disponibles. Lo que tiene de novedoso este sitio web Moviezet , es que tiene películas y series que quizá en Cuevana no se puedan conseguir, pero atención, que puede suceder lo mismo, pero al revés. Entonces aquí intervenimos nosotros y te daremos un sabio consejo, para no

Learn Composition from the Photography of Henri Cartier-Bresson

“Do you see it?” This question is a photographic mantra. Myron Barnstone , my mentor, repeats this question every day with the hopes that we do “see it.” This obvious question reminds me that even though I have seen Cartier-Bresson’s prints and read his books, there are major parts of his work which remain hidden from public view. Beneath the surface of perfectly timed snap shots is a design sensibility that is rarely challenged by contemporary photographers. Henri Cartier-Bresson. © Martine Franck Words To Know 1:1.5 Ratio: The 35mm negative measures 36mm x 24mm. Mathematically it can be reduced to a 3:2 ratio. Reduced even further it will be referred to as the 1:1.5 Ratio or the 1.5 Rectangle. Eyes: The frame of an image is created by two vertical lines and two horizontal lines. The intersection of these lines is called an eye. The four corners of a negative can be called the “eyes.” This is extremely important because the diagonals connecting these lines will form the breakdown